service-information

PARKERINGSMÖJLIGHETER
Mölndal Galleria har ett parkeringshus som är öppet alla dagar mellan 06.00-23.00. Parkeringssystemet är bomlöst och en kamera läser enkelt och smidigt av din registreringsskylt vid in- och utfart. Vi bjuder på dem första 2 timmarna och du behöver ingen biljett utan betalar enekelt i trapphuset via betalningsautomaterna genom att ange ditt registreringsnummer. Vi har åtta laddningsstationer för elbilar i södra parkeringshuset på plan 1 och sex stycken i norra parkeringshuset på plan 2. OBS: Står du i upp till 2h så behöver du ej använda automaten då vi bjuder på dem första 2 timmarna. Taxa: 2 timmar fritt per dygn och per registreringsnummer, därefter 10 kr per timme dygnet runt.Läs mer om betalningsalternativ nedan.

Betalningsalternativ:

  • Betalautomat - Betalning sker när du skall avsluta din parkering
  • Mobil - Med SMSpark, EasyPark eller Parkering Göteborg. Starta din parkering vid ankomst, zon 31299
  • På nätet - Betala inom 48 timmar på "betala.molndalsparkering.se"
  • Faktura - Fakturan skickas till bilens ägare. Fakturaavgift 20 kr.

Har du frågor, vänligen kontakta Mpab:s kundtjänst: Telefon 031-87 54 79, E-post: mpab@mpab.molndal.se

Parkeringsgaraget hålls öppet mellan kl 06-23. Om du behöver komma åt din bil efter att garaget  låsts? kontakta Securitas Jour: 010-4705300


CYKELPARKERING
Omkring gallerian finns 350 stycken cykelparkeringar tillgängliga. 

WIFI
I gallerian finns gratis WIFI tillgängligt för alla. Koppla enkelt upp dig genom att logga in på nätverket "Cityconconnect".

TOALETTER
Toaletterna är öppna alla dagar mellan 10.00-18.00 och är gratis för alla våra besökare. Skötbord finns.

BABYLOUNGE
I vår babylounge finner du amningsrum, lekhörna, mikrovågsugnar, matplatser och extra toaletter. En plats för familjen att landa och är placerad i den norra delen på plan 2.

LEDSTRÅK
Gallerian är utrustad med ledstråk som hjälper synsvaga att leda sig fram genom gallerian på ett tryggt sätt.

VÅRD
Vaccinmottagningen Vaccin direkt har alltid drop in men ni kan även nå dem på telefon +46 31871313 om ni har några frågor.